Fri fragt og hurtig levering

Købsbetingelser

Levering 2 til 3 hverdage

NOER & KOFOD Wines leverer med VinGaloppen. Levering tager normalt 2 til 3 hverdage (leverancerne vil foregå i dagtimerne). Dog ikke til øer uden fast broforbindelse hvor der påregnes 1 dags ekstra leveringstid. Levering kun i Danmark. Hvis kunden ikke kan være hjemme, når vinen kommer, kan der vælges at få leverancen sendt til en arbejdsadresse. Såfremt det ønskes at få varerne stillet i garagen eller v/ døren vil dette ske på eget ansvar. Genudkørsel efter hvor ingen antræffes hjemme på trods af at dette ellers var aftalt, betales af kunden. Med mindre andet er aftalt så er vores leveringsvilkår DAP.

Fri fragt

 • Gratis levering ved køb for min. kr. 995,00 inkl. moms.
 • Ved køb for under kr. 995,00 pålægges et fragtgebyr på kr. 160,00 inkl. moms.

VIGTIGT: Ved levering er det modtagerens ansvar at kontrollere varerne. Enhver afvigelse (såsom synlig skade, anbrud eller manko ift. fragtbrevsoplysningerne) SKAL noteres på fragtbrevet, inden der kvitteres. Varerne leveres til døren eller umiddelbart inden for døren, såfremt adgangsforholdene tillader dette (dvs. fast underlag/ingen trin).

Leveringstidsrum

Vores fragtmand leverer i tidsrummet 08:00-16:00, med forbehold for, der kan ske forsinkelser.

Betaling

Netto kontant: Kontonr.:3627 / 4622133113 med MobilePay 24634 eller betalingskort. Gebyrfrit på følgende kort: Dankort, Visa, Visa/Dankort, Visa/Electron, og Mastercard. Pengene bliver trukket på forsendelsesdagen eller afhentningsdagen. Ved evt. reklamation/returnering vil pengene blive tilbageført indenfor 2 arbejdsdage.

Priser

Alle priser på shoppen er angivet inkl. gældende afgifter og inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl og udsolgte varer.

Flaskepluk og pant

Flasker til en pris under kr. 90,- inkl. moms bliver pålagt et anbrudsgebyr på kr. 18,75 inkl. moms pr. ordrelinje, hvis de ikke bestilles i hele kolli. Undtaget herfor er alkoholfrie produkter. Bemærk, flaskepant først pålægges når købet afsluttes.

Afhentning

Afhent ordren på vores lager i Herlev.

Bemærk: Afhentning i Herlev kan først ske efter modtagelse om at ordren er ekspederet og pakket. 

Når du henter ordren, skal du medbringe ordrenummer samt legitimation i form af et officielt dokument, f.eks. et kørekort eller det gule sundhedskort.

Afhentning Herlev:
NOER & KOFOD Wines
Marielundvej 46K
2730 Herlev

Man-tors 08:00-15:00

Fortrydelsesret og reklamation

Fortrydelsesret

Kunden har ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor kunden modtager vinen.

Kunden skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at kunden ønsker at fortryde købet. Meddelelsen skal gives til N&K kundeservice på telefon 86 26 24 11 eller e-mail info@noerkofod.dk/. I meddelelsen skal kunden tydeligt gøre os opmærksom på, at kunden ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Kunden kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular. Den findes medsendt ordrebekræftelsen og her.

Ombytning og returnering

Vinen kan altid byttes til en anden vin, eller kunden kan få pengene tilbage. Vine købt som restsalg, en primeur eller skaffevarer tages ikke retur og byttes ikke.

Kunden skal sende ordren retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at det er meddelt os, at kunden ønsker at fortryde købet. Kunden afholder de direkte omkostninger i forbindelse med returnering af vinen.

Returnering skal ske til følgende adresse:

NOER & KOFOD Wines
Marienlundvej 46K
2730 Herlev
t: +45 86 26 24 11
e: info@noerkofod.dk/

Vi opfordrer til at sikre ekspeditionen ved at vedlægge fyldestgørende information om varen, som bedes følge varerne. Gerne en kopi af ordrebekræftelse / faktura og kontonr. hvor refusionen kan overføres til samt evt. korrespondance mv.

Ved returnering er kunden ansvarlig for, at vinen er pakket forsvarlig ind, og den returnerede vin skal være i samme stand, som ved leveringen.

Reklamation

Reklamationer vedrørende vareleverancer skal omgående afgives til NOER & KOFOD Wines´s kundeservice på tlf. 86 26 24 11 eller e-mail info@noerkofod.dk/.

NOER & KOFOD Wines yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader direkte eller indirekte opstået, som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Varen kan returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder NOER & KOFOD alle naturlige fragtomkostninger.

Reklamationer skal sendes til følgende adresse:

NOER & KOFOD Wines
Marienlundvej 46K
2730 Herlev
t: +45 86 26 24 11
e: info@noerkofod.dk/

Tilbagebetaling

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller annullerede forudbetalte ordrer, der afbestilles før afsendelse, vil der ske refusion. Refusionen sker normalt altid ved tilbageførsel til det betalingskort, hvorfra betalingen er kommet. Er betaling på den oprindelige ordre betalt via netbank har NOER & KOFOD Wines brug for oplysningerne; registreringsnummer og kontonummer, for at kunne tilbageføre refusionen. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller telefon til vores kundeservice på 86 26 24 11.

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, accepterer du følgende betingelser:

 • Jeg accepterer, at NOER & KOFOD Wines gemmer mine oplysninger, så jeg kan kontaktes via email eller anden elektronisk post, med henblik på at informere samt markedsføre visse produkter og ydelser.
 • Jeg er klar over, jeg til enhver tid kan afmelde mig kontakt, direkte i nyhedsbreve, ved telefonisk kontakt på +45 86 26 24 11 eller ved at skrive til info@noerkofod.dk/
 • Jeg er også klar over NOER & KOFOD Wines på intet tidspunkt deler information med tredjepart eller samarbejdspartnere.

Tilmelding til vores nyhedsbrev er privat – du må derfor ikke tilmelde venner, bekendte eller familie.

Persondatapolitik

 1. GENERELT

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes noerkofod.dk/ indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.noerkofod.dk/

1.3 NOER & KOFOD Wines er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til NOER % KOFOD Wines kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

 

 1. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN

2.1 Når du besøger noerkofod.dk/, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse.

2.3.1 Formålet med indsamlingen er at kunne fremsende vores nyhedsbreve til dig, som du har samtykket til at modtage.

2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a.

 

 1. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

3.1 Vi videregiver ikke personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre det enten sker på grundlag af dit samtykke, til brug for opfyldelse af vores aftale med dig, eller såfremt vi er retligt forpligtet hertil.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives og overlades fx til Danske Fragtmænd, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Derudover benytter vi en række eksterne samarbejdspartnere, der opbevarer og behandler oplysninger på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. Vi anvender databehandlere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Fx overlader vi dit navn og din e-mail til TrustPilot således, at der på vores vegne kan sendes en invitation til at vurdere os på TrustPilots hjemmeside. TrustPilot er vores databehandler, indtil du vælger at foretage en anmeldelse, hvorefter TrustPilot bliver dataansvarlig for de afgivne oplysninger.

3.2 To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

3.2.1 kopi af Google LLC’s certificering kan findes her »

3.2.2 kopi af Facebook Inc.’s certificering kan findes her »

 

 1. DINE RETTIGHEDER

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til fkc@noerkofod.dk/. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der sker med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på fkc@noerkofod.dk/

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

 1. SLETNING AF PERSONDATA

5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 1 år.

5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

 

 1. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

 1. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 NOER & KOFOD Wines er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

 

NOER & KOFOD Wines

Marielund 46K

2730 Herlev

 

Tlf. nr.: 86262411

E-mail: info@noerkofod.dk/

 

 1. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.

 

 1. VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af NOER & KOFOD Wines persondatapolitik dateret den 25/5-2018.

 

10. FØDEVARESTYRELSEN