Vind en vinrejse
for 2 personer til Californien

I samarbejde med USA Tours udlodder Noer & Kofod Wines en rejse til Californien i efteråret 2020 eller 2021.
Du skal blot udfylde formularen her – så er du med i lodtrækningen!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

*Begge felter skal afkrydses for at deltage.

Rejsen inkluderer

  • Fly tur/retur fra København til San Francisco
  • Overnatning i San Francisco, Napa, Yosemite og Monterey
  • Besøg på 2 vingårde med rundvisning og smagning
  • 10 dages billeje, inkl. 2 førere og alle nødvendige forsikringer
  • Valgfrie afrejsedatoer i september/oktober 2020/2021
    (Rejsen kan ikke foretages i uge 42)

Californien – vin i verdensklasse

USA er verdens fjerdestørste vinproducerende land med Californien som den dominerende stat. 9 ud af 10 amerikanske flasker kommer fra Californien. Vine fra “The Golden State” begynder at fylde flere og flere hylder i de danske forretninger, og mange af de nye, spændende producenter findes her.

De største og mest berømte områder er Napa Valley og Sonoma County, som ligger lidt nord for San Francisco. Områdets mange solskinstimer kombineret med den kølende tåge, der kommer ind fra Stillehavet, gør forholdene for vinproduktion optimale.

Vinderen af denne vinrejse kommer ud på besøg hos to af Noer & Kofod Wines’ favorit-vinhuse i Napa Valley. Her venter et spændende indblik i vinens tilblivelse fra vinstokkene til den tappede flaske. Rejsen foretages i september eller oktober, hvor høsten er i gang, og den mest spændende del af produktionen foregår.

Kombiner vin-oplevelserne med…

…San Francisco: Den berømte storby på USA’s vestkyst er helt unik for sine gamle sporvogne, stejle bakker, fængselsøen Alcatraz og den ikoniske bro Golden Gate Bridge. Da flybilletten alligevel går til San Francisco, er det oplagt at bruge et par dage her.

…Yosemite National Park: Godt 300 km fra Napa Valley ligger den berømte nationalpark Yosemite, hvor nogle af verdens mest storslåede landskaber kan opleves. Det er oplagt at køre denne tur for at opleve dramatiske klipper, brusende vandfald og et rigt dyreliv.

…Monterey og Highway 1: På Stillehavskysten, lidt syd for San Francisco, ligger Monterey, der er kendt som et af de bedste steder i verden at se hvaler. Herfra kan du køre ned langs Highway 1 og se den fantastiske kyststrækning ved Big Sur.

Læs om Noer & Kofod Wines persondatapolitik her

Læs om USA Tours persondatapolitik her