NOER & KOFOD

Noer Wines er en 100 procent danskejet online vinhandel.

Vi overtog i november 2017 den danske del af det verdenskendte vinhus Pieroth, som siden 1961 med stor succes har solgt vine til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Noer Wines tilbyder fortsat vine fra Pieroth, en af verdens største vinkøbmænd, som vi har en eksklusiv aftale med. Det betyder, at vi har masser af de samme kvalitetsvine som tidligere til de samme gode priser. Oveni det er der kommet – og vil der komme – en lang række nye, spændende vine fra hele verden, som vi har set meget frem til at præsentere.

Vi har stor fokus på oplevelsen med vin, og derfor fortsætter vi det populære koncept med vinsmagninger for virksomheder og hjemme i privaten. Vores mange kompetente vinkonsulenter glæder sig til at komme ud til dig eller din virksomhed og afholde en vinsmagning efter ønske. Det er og bliver en dejlig måde at være sammen på – og så er det en god mulighed for at finde vinen, der passer til enhver lejlighed.

Vores ambition er, at hver af vores kunder opnår det rigtige vinkøb på baggrund af den rigtige vejledning. Det skal være en fornøjelse lige fra første møde med Noer Wines, til du sidder med glasset i hånden. Vi vil I hvert fald gøre vores bedste for det.

Med venlig hilsen,

Leo Noer

 

 

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.