2019 Pinot Grigio Rubicone
Conto Ottavio Piccolomini, Rubicone, Pinot Grigio Rubicone, IGP, Italien, 11 %
Den franske drue Pinot Gris hedder i Italien Pinot Grigio. Hér er den kendt for sin let sødlige stil.
Gilberts White Portvin
Sogevinus, Porto, Vinho do Porto, 19,5 %, 0,5 L
Druerne til Gilberts hvide port er håndhøstede og efter gæring ved 16-18C. tilsættes druebrandy, hvorefter den lagres på træfade i yderligere 3 år.
Gilberts Tawny Portvin
Sogevinus, Portugal, Vinho do Porto, 19,5%, 0,5 L
De fuldmodne druer er høstet med håndkraft. Den kontrollerede gæring sker ved 28-30C. inden den tilsættes druebrandy for at opnå den ønskede alkoholprocent.
Gilberts Ruby Portvin
Sogevinus, Porto, Vinho do Porto, 19,5 %, 0,5 L
Lavet på fuldmodne druer, der er høstet med håndkraft. Efter endt gæring er den tilsat druebrandy for at opnå den ønskede alkoholprocent.
2017 Boya Syrah, Garces Silva
2017 Boya Chardonnay, Garces Silva
Garcés Silva, Chardonnay, Leyda Valley, Chile, 12,5 %
Fremragende koldklima Chardonnay.
Belønnet med 92 pts. i Descorchados.
2018 Boya Rosé, Garces Silva
2017 Boya Pinot Noir, Garces Silva
Pieroth Gold Sekt Dry
Ferdinad Pieroth, Nahe, 11,5 %
En klassisk, halvtør Sekt fremstillet på den traditionelle Méthode Champenoise (champagnemetoden).
2009 Quinta de Val de Figueira Reserva
Douro, Portugal, 15.5%
En af Portugals bedste rødvine fra Douro-dalen fra en god (gammel) årgang.
Sherry Pedro Ximenez
Casco De La Cruz, Sherry, Jerez D.O, 15 %
En fremragende, sød dessertvin fra Andalusien i Sydspanien. Lavet på den legendariske drue, Pedro Ximenez.
Gilberts LBV Portvin 2015
Sogevinus, Porto, Vinho do Porto, 20 %, 0,5 L
Fremstillet af de bedste, håndhøstede druer og tappet på flaske 4 til 6 år efter høståret. Perfekt til en god bøf og dessert.
Champagne Tradition Brut, Eugéne III
Champagne, Frankrig, 12 %
Uimodståelig alliance imellem frugtrigdommen fra Pinot Noir og blødheden fra Chardonnay.
★★★★★ | 5 stjerner | Gastromand.dk
Champagne de Barfontarc Tradition Demi-Sec
Coop. Vinicole de la Région de Baroville, Champagne, DOC, 12 %
Siden sin etablering i 1962 har huset de Barfontarc været i stand til at producere et stort udvalg af frugtrig champagner, det er typiske for den sydlige del af regionen Champagne.