Vinsmagning med gode venner, kollegaer eller forretningsforbindelser for op til 6 personer

Glæd jer til en smagfuld vinrejse, rundt i verdens mange spændende vindistrikter.

Der findes ikke meget, der er hyggeligere og det er nemt at arrangere, i samarbejde med én af vores landsdækkende kompetente vinkonsulenter.

Din lokale vinkonsulent møder op, hvor og hvornår det passer jer optimalt som aftalt. Det med en kuffert fyldt med otte Noer Wines’ Signaturvine af egen import, som du ikke finder andetsteds.

Inden arrangementet bliver I kontaktet af vores lokale Vinkonsulent, for nærmere aftale omkring hvilke vine, der skal smages. Samt hvad der ellers måtte være af spørgsmål og ønskede informationer, omkring alt det praktiske.

Når Vinkonsulenten er vel ankommet og fået hilst pænt på selskabet, starter selve vinsmagningen og I får serveret vinene til smagning, som vi typisk smager professionelt.

I vil således komme til at se, dufte og smage vinene, under kyndig vejledning af vores kompetente Vinkonsulenter, der beredvilligt fortæller anekdoter om vinen, området og producenten.

Det eneste I skal have parat, er vin- og vandglas, en kande vand og meget gerne en ”spyttespand”.

Det er frit op til jer som vært at bestemme, om der skal være lidt brød eller en let tapas, som ledsager til smagningen.

Selve vinsmagningen varer som regel fra én time til halvanden – afhængig af spørgelyst.

Ønsker I at være flere end seks personer til smagningen, koster det i tillæg kr. 200 pr. person.

Efter smagningen, vil der naturligvis være mulighed for at hjemkøbe én eller flere favoritvine af de smagte, hvilket aftales nemt og bekvemt, med den lokale Vinkonsulent.

Vi glæder os hos Noer Wines, til at tage jer med på en smagfuld vinrejse og vil gøre alt vores bedste til, at det bliver en dejlig oplevelse for alle.

Pris:

Vinsmagning mandag til torsdag – 1.300,00 kr.

Book en vinsmagning ved at udfylde nedenstående formular – herefter vil vi sørge for at kontakte dig!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.